Medewerkers

Astrid Sluijter-de Voos

Astrid Sluijter-de Voos

Mijn naam is Astrid Sluijter-de Voos. Ik ben getrouwd met Frans en we hebben 2 kinderen, Patrick en Chantal. Na mijn opleiding als kapster ben ik 13 jaar werkzaam geweest in de kapsalon in Den Dolder. Ik ben gestopt toen er kinderen kwamen.

André is mijn broer en ik ben dus via hem bekend geraakt met de Chiropractie. Ik ben begonnen als inval-assistente in de praktijk in Rotterdam.

André werkte in Den Dolder op zaterdag en ik ben daar toen ook gaan helpen. Met de verhuizing naar Bilthoven ben ik meegegaan en ik werk met veel plezier in deze praktijk.

We hebben een leuk team en dat werkt erg lekker, we zijn voor ons gevoel één familie.

Bianca Oosterbeek

Bianca Oosterbeek

Mijn naam is Bianca Oosterbeek en ik ben geboren in 1965.

Ik ben getrouwd met Herman en we hebben samen twee meiden, Danique en Anouk.

Na mijn opleidingen HAVO, MCO en NIMA-A ben ik bij een distributieopslag centrum gaan werken. Eerst als medewerkster voorraadbeheer en later als medewerkster planning. Daarna heb ik nog een aantal jaar gewerkt bij een ander bedrijf als administratief/commercieel medewerkster.

In 1995 hebben mijn man en ik het bedrijf van mijn ouders overgenomen. Dit was een kaashandel op de markt in Den Haag. Om gezondheidsredenen ben ik daar in december 2006 mee gestopt. Na veel aandringen van mijn oudere zus, ben ik in april 2007 onder behandeling gekomen bij André de Voos. En eind juni 2007 ben ik met veel plezier hier komen werken.

Naast mijn werk in de praktijk ben ik druk op de scholen van de meiden. Eén van de dingen die ik daar graag doe, is het beschilderen van de ramen. Mijn hobbys zijn verder zwemmen met de meiden, skiën, lezen en legpuzzels maken.

Caroline Oskam

Caroline Oskam

Ik ben Caroline Oskam, 1961 is mijn geboortejaar en Martin Wolber is sinds 1982 mijn soulmate!

Na de HAVO (Chr. Lyceum, Zeist) en de School voor de Grafische Vakken (MTS, Utrecht) ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest in de grafische industrie als account-/orderbegeleider en calculator. In 2002 kreeg ik een burn-out met veel fysieke klachten. Aan het eind van dat jaar kwam ik voor het eerst in de praktijk in Den Dolder en dat was ook mijn eerste kennismaking met Chiropractie. Later verhuisde de praktijk naar Bilthoven en ook daar bleef ik geregeld komen (1x in de 4-6 weken en wat vaker bij acute klachten).

Totdat er op een gegeven moment een vacature was voor een assistente! Vanaf 1 november 2008 ben ik werkzaam bij het Chiropractic Family Care Centre!

In de tijd dat ik begon met Chiropractie, werd er nog niet gewerkt met het 3-fasen systeem, zoals dat nu gebeurt. Maar vanaf het moment dat ik in Bilthoven werk, word ik ook 2-3x in de week gecorrigeerd en daar heb ik enorm veel baat bij! Niet alleen dat mijn fysieke klachten tot een minimum zijn gedaald; ik voel me een veel sterker & blijer mens! Ik begrijp veel meer van de Chiropractie en hoe belangrijk dat is voor het goed functioneren van je hele welzijn. Fysiek en psychisch! Er is weer balans in mijn hoofd en lichaam.

Ik zou wensen dat ik van kindsafaan al regelmatig gecorrigeerd was, ik denk dat ik dan al veel langer een stuk gemakkelijker in het leven had gestaan! Maar... daar is het gelukkig nooit te laat voor!

Naast m’n werk vind ik het fijn om met onze katten Foxy & Lady te kroelen, in huis & tuin te rommelen, te tennissen, te skiën in Frankrijk en gezellige dingen te doen met vrienden & familie. Over familie gesproken: bij Chiropractic Family Care heb ik een ècht familie-gevoel! Ook belangrijk!

Karin Harmzen

Karin Harmzen

In de zomer van 2007 ben ik voor het eerst voor correcties bij Chiropractic Family Care gekomen, al snel merkte ik dat mijn klachten afnamen (ook klachten waarvan ik geen idee had dat die door Chiropractie zouden kunnen verdwijnen) en mijn algehele conditie verbeterde. Ik werd zo enthousiast voor Chiropractie, dat ik ook mijn kinderen regelmatig meenam voor een correctie.Toen de mogelijkheid zich voordeed om part-time in de praktijk te komen werken, heb ik die met beide handen aangegrepen.

Zo kan ik een leuke baan combineren met mijn gezin met 2 opgroeiende kinderen.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen en begeleiden van de patiënten, die onze praktijk bezoeken. Vooral het directe en persoonlijke contact met de mensen is iets wat mij erg aanspreekt.

Mairéa de Voos

Mairéa de Voos

Ik ben Mairéa en ik ben in 1965 geboren in Dublin, Ierland. Ik heb André 25 jaar geleden in California ontmoet. Ik heb toen bij Los Angeles Chiropractic College een opleiding Chiropractic Assistent gevolgd en ik ga al meer dan 20 jaar met André mee naar Chiropractic Seminars. Chiropractie is voor mij een passie en ik vind niets mooier om te zien dan patiënten die hun kinderen ook meenemen naar de praktijk voor correcties! Waarom zouden de kinderen ook niet mogen genieten van een optimale gezondheid?

Ik zou de hele dag kunnen praten over Chiropractie (en dat doe ik ook regelmatig). Ik gun iedereen de voordelen van Chiropractie!