De Praktijk

Wijlen André de Voos is de oprichter van Chiropractic Family Care Centre in Bilthoven. Hij is in 1987 afgestudeerd aan het Cleveland Chiropractic College te Los Angeles, California, U.S.A.

In 1999 heeft Andre de Dutch Chiropractic Federation (DCF) opgericht samen met J.H. Trooster D.C. Dit heeft ertoe geleid dat André in 2000 werd uitgeroepen tot ‘Chiropractor van het Jaar’ van de DCF. In 2008 werd André nogmaals uitgeroepen tot ‘Chiropractor van het Jaar’ van de DCF, ditmaal na een enquête onder de patiënten in Nederland.

Doel

Het herstellen van de functie en de stand van de wervelkolom, om zodoende de verbinding tussen de hersenen en het lichaam te herstellen en de stroming van levensenergie te normaliseren, zodat de kracht die het lichaam heeft gemaakt, het lichaam ook weer kan herstellen.

Niets meer en niets minder.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ik ben Andre de Voos, geboren 20-11-1961 in Vlaardingen. Ik ben opgegroeid in Den Dolder en heb daar gewoond tot dat ik in 1981 mijn grote avontuur met Chiropractie ben begonnen. Samen met mijn neef Henk-Jan ben ik naar California gegaan om bij Cleveland College of Chiropractic te studeren. In 1987 ben ik afgestudeerd en teruggekeerd naar Nederland om hier een Praktijk te beginnen. Samen met mijn neef hebben wij toen een praktijk overgenomen op de Schiekade in Rotterdam. Deze verhuisde naar Capelle a/d IJssel en daar werkten wij  allebei met veel plezier één dag in de week.

De praktijk in Bilthoven is oorspronkelijk ‘geboren’ in Den Dolder bij mijn ouders in de garage, dit omdat vrienden en kennissen heel graag bij mij onder behandeling wilden.

Toen bleek dat niet alleen vrienden en kennissen interesse hadden in Chiropractie en de garage te klein werd, ben ik met de praktijk verhuisd naar Bilthoven.

Daar ontvang ik sinds 2006 met heel veel plezier mijn patiënten“.

Uw eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek wordt u verwelkomd door onze assistentes.

U word verzocht een gezondheidsformulier in te vullen. U kunt het formulier van onze website downloaden, uitprinten en reeds ingevuld meenemen naar uw afspraak.

De assistente neemt u mee naar de consultatiekamer voor een aantal tests, namelijk:

  1. Myovision-scan, deze scan meet de spierspanning langs de wervelkolom
  2. Footleveler-scan, deze maakt een afdruk van uw voeten
  3. de Chiropractor komt neemt nog een aantal tests af afgestemd op uw geschiedenis

Hierna geeft de assistente u een korte uitleg over Chiropractie en de verdere procedures.

U krijgt een map mee met een kopie van uw beide scans, wat informatie folders en advies voor een correctieplan.

U krijgt uw eerste correctie.

Uw vervolgbezoek

Bij een vervolg bezoek mag u uw naam opschrijven bij de balie en plaats nemen in de wachtkamer. Er staat koffie/thee en water voor u klaar.

Over het algemeen bent u heel snel aan de beurt en mag u mee naar de correctie ruimte.

Na elke correctie wordt aan de balie afgerekend (tenzij u gebruik heeft gemaakt van een voordeel pakket) en kunt u een nieuwe afspraak maken.

Als u 12 keer geweest bent maak u een aparte afspraak bij de assistente voor een nieuwe Myovision-scan en footleveler-scan. Bij deze afsprak kunnen wij weer uitgebreid uw oorspronkelijke klachten/doelen doornemen en alle verbeteringen/veranderingen noteren.

Informatieavond

Wilt u voor of kort na uw eerste bezoek nog meer uitleg krijgen om beter te kunnen begrijpen wat chiropractie precies doet, kunt u ook de informatieavond bijwonen. En natuurlijk mag u uw partner/buurvrouw meenemen.

Informeer hierover bij de balieassistente.

Ook nodigen wij u uit om onze website door te zoeken, hier vindt u ook veel informatie.

Informatie folders liggen ook voor uw klaar in de wachtkamer en natuurlijk mag u altijd met al uw vragen terecht bij de chiropractor en de assistente.